Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kapusta z mięsem w każdej postaci. lubię...
Kiszona kapusta poza tym, że jest niesamowicie smaczna i niezastąpiona przy w...
Odsłon: 5047
Przepis dnia
Duszona kapusta kiszona z mięsem to duet perfekcyjny. Wprost idealne danie na...
Odsłon: 17069
Niezwykle prosty przepis, w którym pokazuję jak krok po kroku przygotować zdr...
Odsłon: 284
Niezwykle prosty przepis, w którym pokazuję jak krok po kroku przygotować zdr...
Odsłon: 284
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Kapustę kiszoną kroimy i gotujemy przez około 10 minut. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Smażymy na oleju z dodatkiem przypraw. Gdy cebulka się zarumieni dodajemy mięso mielone i smażymy dodając pokrojone w kostkę pomidory. Gdy mięso się usmaży mieszamy wszystkie składniki.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Sznycel wiedeński
Dania główne
Rosół z kaczki
Dania główne
Pieczone kotlety z kurczaka z warzywami
Dania główne
Zapiekanka z zupek chińskich
Sznycel wiedeński
Sznycel wiedeński z cielęciny jest bardzo delikatny i soczysty. Najlepiej sma...
Odsłon: 1290
Rosół z kaczki
Pyszny rosół, idealne na obiad.
Odsłon: 86