Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kapusta z mięsem w każdej postaci. lubię...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7860
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3081
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7860
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3081
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Kapustę kiszoną kroimy i gotujemy przez około 10 minut. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Smażymy na oleju z dodatkiem przypraw. Gdy cebulka się zarumieni dodajemy mięso mielone i smażymy dodając pokrojone w kostkę pomidory. Gdy mięso się usmaży mieszamy wszystkie składniki.