Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kapusta z mięsem w każdej postaci. lubię...
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 324
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 100
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 35
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 151
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 324
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 100
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 35
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 151
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Kapustę kiszoną kroimy i gotujemy przez około 10 minut. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Smażymy na oleju z dodatkiem przypraw. Gdy cebulka się zarumieni dodajemy mięso mielone i smażymy dodając pokrojone w kostkę pomidory. Gdy mięso się usmaży mieszamy wszystkie składniki.