Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kapusta z mięsem w każdej postaci. lubię...
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10329
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 992
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10329
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 992
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Kapustę kiszoną kroimy i gotujemy przez około 10 minut. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Smażymy na oleju z dodatkiem przypraw. Gdy cebulka się zarumieni dodajemy mięso mielone i smażymy dodając pokrojone w kostkę pomidory. Gdy mięso się usmaży mieszamy wszystkie składniki.