Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kapusta z mięsem w każdej postaci. lubię...
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 826
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 507
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 826
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 507
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Kapustę kiszoną kroimy i gotujemy przez około 10 minut. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Smażymy na oleju z dodatkiem przypraw. Gdy cebulka się zarumieni dodajemy mięso mielone i smażymy dodając pokrojone w kostkę pomidory. Gdy mięso się usmaży mieszamy wszystkie składniki.