Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to mój pomysł na szybki obiad. Danie można przygotować w 20 minut. Zapewniam, że jest smaczne.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 184
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 60
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 184
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 60
Składniki
Do osolonej, wrzącej wody, wrzucić makaron. Dodać łyżkę oleju i ugotować go al dente (około 10 min).
Kiełbasę pokroić na plasterki i usmażyć na patelni na oleju.
Makaron odcedzić i wyłożyć na talerze. Polać go olejem z patelni. Dodać podsmażoną kiełbasę. Ja dodaję też sałatkę ze słoika. Oczywiście z moich zapasów zimowych.