Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przyrządzeniu ,smaczne i pożywne
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6962
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30443
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29198
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6962
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30443
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29198
Składniki
Pomidory pokroić na ćwiartki.Cebulkę czosnek i chili drobno posiekać wrzucić na rozgrzaną oliwę dodać pomidory doprawić solą,pieprzem i dusić na wolnym ogniu do zmiękczenia .
Makaron wrzucić na wrzątek z dodatkiem soli i łyżki oliwy ugotować.
Następnie dodać do sosu krewetki podusić chwilkę i zalać śmietanką i dodać posiekane liście bazylii ,gdy sos zgęstnieje zdjąć z ognia wrzucić ugotowany makaron przemieszać i podawać.