Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i syty obiad, który zaspokoi nawet bardzo wybredne osoby. To jest właśnie to danie które przekonało mnie do szpinaku!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 404
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 124
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 154
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 764
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 234
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 16212
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 404
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 124
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 154
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 764
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 234
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 16212
Składniki
Makaron gotujemy do miękkości i przelewamy zimną wodą. Mięso z cebulką i przyprawami ( u mnie sól, pieprz, przyprawa do kurczaka, czosnek, bazylia ) podsmażyć na maśle na ładny złoty kolor, dodać szpinak i jak się rozmrozi dodajemy pokrojone na 2-4 części pomidorki i czekamy aż wyparuje woda. Jak już woda wyparuje i zacznie się smażyć to podlewamy wszystko śmietaną ( ja czasem daję śmietanę i rozmieszaną torebkę na sos śmietanowo ziołowy ). Gotujemy na małym ogniu aż się trochę zagęści, i można podawać. Smacznego!