Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i syty obiad, który zaspokoi nawet bardzo wybredne osoby. To jest właśnie to danie które przekonało mnie do szpinaku!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2384
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4509
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1551
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 458
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2384
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4509
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1551
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 458
Składniki
Makaron gotujemy do miękkości i przelewamy zimną wodą. Mięso z cebulką i przyprawami ( u mnie sól, pieprz, przyprawa do kurczaka, czosnek, bazylia ) podsmażyć na maśle na ładny złoty kolor, dodać szpinak i jak się rozmrozi dodajemy pokrojone na 2-4 części pomidorki i czekamy aż wyparuje woda. Jak już woda wyparuje i zacznie się smażyć to podlewamy wszystko śmietaną ( ja czasem daję śmietanę i rozmieszaną torebkę na sos śmietanowo ziołowy ). Gotujemy na małym ogniu aż się trochę zagęści, i można podawać. Smacznego!