Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Egzotyczne danie w swojskim wydaniu. Bok choy coraz częściej można kupić w polskich marketach, grzyby shimeji także są coraz łatwiej dostępne. Ich kremowy, maślany smak będzie Was prześladował.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 670
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 983
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 488
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 670
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 983
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 488
Składniki
Zagotować makaron wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić i odstawić na bok.
W miseczce połączyć i dokładnie wymieszać sos sojowy, miód, czosnek, przyprawę pięć smaków, chili i pieprz. Odstawić na bok
Umyć grzyby, odciąć końcówki, wymieszać dobrze z przygotowanym wyżej sosem.
Na patelni lub w woku, rozgrzać mocno olej – dodać kuraczka i smażyć 3-4 minuty. Wyjąć z patelni usmażone kawałki kurczaka. Na patelnie dać grzyby i kapustę, smażyć 3-4 minuty aż będą miękkie.
Do patelni z powrotem dodać kurczaka i ugotowany makaron, podsmażać 1,5 minuty.
Zdjąć z ognia i natychmiast podawać.