Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest banalnie proste. Do tego kolorowe, pożywne i smaczne.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18461
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18461
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie al dente. Brokuła umyć, podzielić na różyczki i również ugotować w osolonej wodzie. Wystarczy kilka minut. Brokuł ma być lekko twardawy. Po ugotowaniu przelać zimną wodą. Łososia umyć, posolić i usmażyć z obu stron na łyżce oliwy. Składniki dressingu dokładanie ze sobą wymieszać.
Sałatę rozłożyć na półmisku. Na nią wyłożyć makaron, cząstki brokuła, pokrojone pomidory i kawałki łososia. Całość polać dressingiem. Na koniec posypać pokrojoną natką.