Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest banalnie proste. Do tego kolorowe, pożywne i smaczne.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3780
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3780
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie al dente. Brokuła umyć, podzielić na różyczki i również ugotować w osolonej wodzie. Wystarczy kilka minut. Brokuł ma być lekko twardawy. Po ugotowaniu przelać zimną wodą. Łososia umyć, posolić i usmażyć z obu stron na łyżce oliwy. Składniki dressingu dokładanie ze sobą wymieszać.
Sałatę rozłożyć na półmisku. Na nią wyłożyć makaron, cząstki brokuła, pokrojone pomidory i kawałki łososia. Całość polać dressingiem. Na koniec posypać pokrojoną natką.