Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest banalnie proste. Do tego kolorowe, pożywne i smaczne.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5352
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11781
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1333
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5352
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11781
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1333
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie al dente. Brokuła umyć, podzielić na różyczki i również ugotować w osolonej wodzie. Wystarczy kilka minut. Brokuł ma być lekko twardawy. Po ugotowaniu przelać zimną wodą. Łososia umyć, posolić i usmażyć z obu stron na łyżce oliwy. Składniki dressingu dokładanie ze sobą wymieszać.
Sałatę rozłożyć na półmisku. Na nią wyłożyć makaron, cząstki brokuła, pokrojone pomidory i kawałki łososia. Całość polać dressingiem. Na koniec posypać pokrojoną natką.