Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 19-10-2012
Pyszne, pożywne i naprawdę ekspresowe danie z łososiem w roli głównej. Polecam wszystkim fanom tej smacznej ryby.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2264
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11150
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2196
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2264
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11150
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2196
Składniki
Łososia wrzucić na suchą patelnię teflonową, polać połową cytryny i posypać pieprzem. Rozdrobnić łososia i podgrzewać, aż mięso się zetnie. Dodać śmietanę i koperek wg uznania lub sos koperkowo-ziołowy, wymieszać i podgrzać. Można zagęścić łyżką mąki, jeśli sos wyjdzie zbyt rzadki. Podawać z ugotowanym al dente makaronem.