Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne danie na obiad.
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 32
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 208
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 163
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 32
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 208
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 163
Składniki
Wykonanie: Łososia pokroić, skropić winem i odłożyć w chłodne miejsce na pół godziny. Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Odcedzić (odłożyć ½ szklanki wody z gotowania makaronu)Rybę odsączyć, oprószyć solą i pieprzem, ułożyć na blaszce wyłożonej folią aluminiową i wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni na 15 minut. Do makaronu dodać odstawioną wodę, wymieszać, wsypać posiekaną melisę, doprawić sokiem z cytryny i posypać żółtym serem. Wyłożyć na talerze i podawać z upieczonym łososiem.