Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne danie na obiad.
Następna z moich wersji sałatki z tuńczyka. Sałatka może być użyta do kanapek...
Odsłon: 19
Następna z moich wersji sałatki z tuńczyka. Sałatka może być użyta do kanapek...
Odsłon: 19
Składniki
Wykonanie: Łososia pokroić, skropić winem i odłożyć w chłodne miejsce na pół godziny. Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Odcedzić (odłożyć ½ szklanki wody z gotowania makaronu)Rybę odsączyć, oprószyć solą i pieprzem, ułożyć na blaszce wyłożonej folią aluminiową i wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni na 15 minut. Do makaronu dodać odstawioną wodę, wymieszać, wsypać posiekaną melisę, doprawić sokiem z cytryny i posypać żółtym serem. Wyłożyć na talerze i podawać z upieczonym łososiem.