Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne danie na obiad.
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 71
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 158
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 155
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 181
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 71
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 158
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 155
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 181
Składniki
Wykonanie: Łososia pokroić, skropić winem i odłożyć w chłodne miejsce na pół godziny. Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Odcedzić (odłożyć ½ szklanki wody z gotowania makaronu)Rybę odsączyć, oprószyć solą i pieprzem, ułożyć na blaszce wyłożonej folią aluminiową i wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni na 15 minut. Do makaronu dodać odstawioną wodę, wymieszać, wsypać posiekaną melisę, doprawić sokiem z cytryny i posypać żółtym serem. Wyłożyć na talerze i podawać z upieczonym łososiem.