Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne danie na obiad.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1593
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1593
Składniki
Wykonanie: Łososia pokroić, skropić winem i odłożyć w chłodne miejsce na pół godziny. Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Odcedzić (odłożyć ½ szklanki wody z gotowania makaronu)Rybę odsączyć, oprószyć solą i pieprzem, ułożyć na blaszce wyłożonej folią aluminiową i wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni na 15 minut. Do makaronu dodać odstawioną wodę, wymieszać, wsypać posiekaną melisę, doprawić sokiem z cytryny i posypać żółtym serem. Wyłożyć na talerze i podawać z upieczonym łososiem.