Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na obiad dla zapracowanych.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 481
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 194
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 481
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 194
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Pieczarki oczyścić, pokroić i przysmażyć na tłuszczu, a makrelę dokładnie oczyścić z ości. Makaron wymieszać z rybą, pieczarkami, doprawić do smaku. Makaron wyłożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem i polać śmietaną wymieszaną z żółtym serem. Zapiec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 15 minut. Po upieczeniu posypać posiekaną natką pietruszki.