Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na obiad dla zapracowanych.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Pieczarki oczyścić, pokroić i przysmażyć na tłuszczu, a makrelę dokładnie oczyścić z ości. Makaron wymieszać z rybą, pieczarkami, doprawić do smaku. Makaron wyłożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem i polać śmietaną wymieszaną z żółtym serem. Zapiec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 15 minut. Po upieczeniu posypać posiekaną natką pietruszki.