Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na obiad dla zapracowanych.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 387
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 261
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1404
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 387
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 261
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1404
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Pieczarki oczyścić, pokroić i przysmażyć na tłuszczu, a makrelę dokładnie oczyścić z ości. Makaron wymieszać z rybą, pieczarkami, doprawić do smaku. Makaron wyłożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem i polać śmietaną wymieszaną z żółtym serem. Zapiec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 15 minut. Po upieczeniu posypać posiekaną natką pietruszki.