Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67502
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1853
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67502
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1853
Składniki
Makaron gotujemy al dente.Na patelnie wrzucamy maslo,dodajemy pokrojona na kosteczke cebule,mieso mielone i przesmazamy ok 5 minut na duzym ogniu.Nastepnie dodajemy pokrojone na kostke pomidory i pozostawiamy na malym ogniu przez 15 minut.Solimy i piepszymy dodajemy smietane,ser wedzony i bazylie gdy calosc lekko sie zagotuje dodajemy makron,mieszamy podajemy przystrojone listkiem bazyli.Smacznego