Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Makaron gotujemy al dente.Na patelnie wrzucamy maslo,dodajemy pokrojona na kosteczke cebule,mieso mielone i przesmazamy ok 5 minut na duzym ogniu.Nastepnie dodajemy pokrojone na kostke pomidory i pozostawiamy na malym ogniu przez 15 minut.Solimy i piepszymy dodajemy smietane,ser wedzony i bazylie gdy calosc lekko sie zagotuje dodajemy makron,mieszamy podajemy przystrojone listkiem bazyli.Smacznego