Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, zdrowie danie obiadowe
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4330
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11754
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6717
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5560
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13838
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4330
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11754
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6717
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5560
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13838
Składniki
1. ugotować makaron, odcedzić, 2. rozgrzać olej, wrzucić obraną i pokrojoną fasolkę szparagową oraz mieszankę warzywną, chwilę podsmażyć, zalać bulionem, dodać sos sojowy, dusić do miękkości, warzywa powinny mieć trochę płynu, nie należy odparowywać do sucha, dodać makaron, wymieszać, smacznego