Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalny pomysł na niebanalny obiad.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Pieczarki umyć, pokroi na grube plastry. Na patelni rozgrzać łyżkę oliwy, wrzucić pieczarki i podsmażyć. Makaron wrzucić na osolony wrzątek, ugotować na półtwardo. Do pieczarek wlać bulion. Ser drobno pokroić lub zetrzeć na tarce, dodać do pieczarek. Dodać tymianek, przyprawić pieprzem. Cały sos gotujemy, aż ser się rozpuści i sos zgęstnieje. Pod koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Ugotowany makaron wrzucamy do sosu, mieszamy i nakładamy na talerze.