Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na szybki obiad
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2273
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4355
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1281
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 266
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2273
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4355
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1281
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 266
Składniki
Na suchej patelni uprażyć migdały. Wszystkie składniki pesto umieścić w naczyniu blendera, zmiksować do uzyskania grudkowatej masy. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Pomidory przekroić na pół, ułożyć na blasze do pieczenia, posypać solą i pieprzem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na około 15 minut.
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Odcedzić. Do makaronu dodać kilka łyżek pesto, wymieszać. Przekładać na talerze, ozdobić upieczonymi pomidorami, posypać tartym parmezanem.