Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna putanesca ze świeżymi pomidorami z dodatkiem polskich kaparów z nasturcji.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2525
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1901
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1655
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1590
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2525
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1901
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1655
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1590
Składniki
Na oliwie z oliwek, na bardzo małym ogniu podsmaża się czosnek, anchoviesy i chili. Potem dodaje się obrane i posiekane pomidory, później garść oliwek, i smaży około 15 minut. Sos właściwie będzie słony od dodatków. Takim ostatnim akcentem dodającym smaku i wyrazu są polskie kapry. https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-polskie-kapary,1920029,fafiatko.html Ugotowany makaron dodaje się do sosu, miesza, na talerzach posypuje serem i kaparami.
Smacznego :)