Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z pomidorkami, szparagami i kiełbaskami to fajna propozycj na szybki obiad.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3331
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 85
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 822
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 81
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 209
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3331
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 85
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 822
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 81
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 209
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Na patelnie wlewamy olej, rozgrzewamy. Szparagi i kiełbaski kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię, chwilę smażymy. Następnie dodajemy pomidorki przekrojone na pół i makaron. Chwilkę smażymy, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy dokładnie i smażymy 2-3 minuty. Makaron Podajemy jako danie obiadowe. Smacznego :)