Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z pomidorkami, szparagami i kiełbaskami to fajna propozycj na szybki obiad.
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 300
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1642
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 300
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1642
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Na patelnie wlewamy olej, rozgrzewamy. Szparagi i kiełbaski kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię, chwilę smażymy. Następnie dodajemy pomidorki przekrojone na pół i makaron. Chwilkę smażymy, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy dokładnie i smażymy 2-3 minuty. Makaron Podajemy jako danie obiadowe. Smacznego :)