Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam danie bezmiesne...makaron z serem białym...
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 95
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1164
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 21
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 95
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1164
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 21
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, przelać zimną wodą i odsączyć na sitku. Twaróg włożyć na parę minut do zamrażalnika. by się ściągnął, i zetrzeć na tarce. Na patelni rozgrzać masło, wsypać bulkę tartą i razem podpiec leciutko. Makaron wyłożyć na talerze, polać masełkiem z bułką, posypać twarogiem startym, posypać cynamonem i cukrem