Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna alternatywa tradycyjnego gulaszu lub pieczeni. :) Bardzo szybkie danie.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7867
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1070
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13625
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7867
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1070
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13625
Składniki
Mięso pokroić w kawałki, podsmażyć na oleju, posolić i popieprzyć, popaprykować (nie za dużo). Jak się zrumieni, podlać lekko wodą, dodać cebulę w krążkach, grzyby, listek laurowy i 2-3 kulki ziela angielskiego. Gdy smaki się przejdą, a mięso bedzie miękkie, zaciągnąć sos śmietaną. Podawać z makaronem, najlepiej fusili, bo dobrze "chwyta sos". Smacznego!