Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z dodatkiem warzyw i tofu. Obiad gotowy w ciągu maksymalnie 30 minut.
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21610
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 77
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 102
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21610
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 77
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 102
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 190
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Cebulę obrać i pokroić w piórka.
Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce na plastry.
Seler naciowy pokroić w plasterki.
Na patelni rozgrzać olej, dodać przygotowane we wcześniejszych etapach warzywa i około łyżki sosu sojowego. Smażyć, często mieszając, przez około 5 minut.
Cukinię pokroić w półplasterki i dodać do warzyw. Całość smażyć przez kilka minut, tak aby warzywa już nie były surowe, ale jeszcze pozostały chrupkie.
Tofu pokroić na nieduże kawałki i dodać wraz z curry do warzyw. Dokładnie wymieszać i dodać sos sojowy w ilości według uznania.