Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z dodatkiem warzyw i tofu. Obiad gotowy w ciągu maksymalnie 30 minut.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 742
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2076
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4061
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4063
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 742
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2076
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4061
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4063
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Cebulę obrać i pokroić w piórka.
Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce na plastry.
Seler naciowy pokroić w plasterki.
Na patelni rozgrzać olej, dodać przygotowane we wcześniejszych etapach warzywa i około łyżki sosu sojowego. Smażyć, często mieszając, przez około 5 minut.
Cukinię pokroić w półplasterki i dodać do warzyw. Całość smażyć przez kilka minut, tak aby warzywa już nie były surowe, ale jeszcze pozostały chrupkie.
Tofu pokroić na nieduże kawałki i dodać wraz z curry do warzyw. Dokładnie wymieszać i dodać sos sojowy w ilości według uznania.