Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciągle w biegu, gdy trzeba zjeść coś na szybko wolę sam zrobić danie w 15 minut niż zajadać się benzoesanem, azotanem i innymi cudami z gotowych dań...
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1160
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13664
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1160
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13664
Składniki
Makaron ugotowałem zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Cebulę posiekałem i podsmażyłem na patelni, wrzuciłem do niej pokrojoną kiełbasę i chwilę smażyłem razem. Następnie dodałem ugotowany makaron tylko na chwilę by odzyskać cały smak z patelni.
Po wyłożeniu na talerz posypałem rozdrobnionym twarogiem. Podałem z marynowanymi grzybkami i zieloną herbatą. Całość poniżej 15 minut.
Przemycamy zdrowie Do makaronu można dorzucić szczyptę kurkumy.