Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad, który pamiętam z dzieciństwa. Makaron, twaróg, kiełbaska....W całym domu pachnie :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Cebulę kroimy w kostkę,solimy; kiełbasę (może być także szynka) kroimy i wszystko podsmażamy na patelni. Ugotowany makaron odcedzamy, posypujemy twarogiem, nakładamy na to naszą podsmażoną kiełbasę z cebulką i wszystko posypujemy szczypiorkiem.Przyprawiamy solą i pieprzem. Podajemy i od razu pałaszujemy ze smakiem, gdyż danie szybko się wychładza. Proste składniki a smak obłędny !