Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie, zdrowo i kolorowo.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16449
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5287
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16449
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5287
Składniki
Makaron gotujemy.
Warzywa dusimy pod przykryciem na maśle klarowanym do miękkości.
Kurczaka kroimy w kostkę, doprawiamy i dodajemy pesto. Dokładnie mieszamy i smażymy.
Makaron wrzucamy do warzyw i łączymy ze sobą.