Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU, BARDZO SYCĄCE I PRZEDE WSZYSTKIM SMACZNE
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1115
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5659
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8760
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18131
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1115
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5659
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8760
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18131
Składniki
makaron gotujemy na połtwardo Grzyby mun moczymy w chłodnej wodzie.
na duzej patelni rozgrzewamy oliwe.
na oliwie podsmażamy cebule pokrojoną w krązki
gdy cebula bedzie juz miękka dodajemy grzyby mun pokrojone w paseczki
potem kolejno dodajemy marchew pokrojoną w zapałkę, pieczarki i paprykę
przyprawiamy wszystko przyprawami i dodajemy przecier pomidorowy
gdy warzywa beda miekkie dodajemy do nich makaron i wszystko razem mieszamy.
smacznego.