Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU, BARDZO SYCĄCE I PRZEDE WSZYSTKIM SMACZNE
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Składniki
makaron gotujemy na połtwardo Grzyby mun moczymy w chłodnej wodzie.
na duzej patelni rozgrzewamy oliwe.
na oliwie podsmażamy cebule pokrojoną w krązki
gdy cebula bedzie juz miękka dodajemy grzyby mun pokrojone w paseczki
potem kolejno dodajemy marchew pokrojoną w zapałkę, pieczarki i paprykę
przyprawiamy wszystko przyprawami i dodajemy przecier pomidorowy
gdy warzywa beda miekkie dodajemy do nich makaron i wszystko razem mieszamy.
smacznego.