Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU, BARDZO SYCĄCE I PRZEDE WSZYSTKIM SMACZNE
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 139
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 139
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Składniki
makaron gotujemy na połtwardo Grzyby mun moczymy w chłodnej wodzie.
na duzej patelni rozgrzewamy oliwe.
na oliwie podsmażamy cebule pokrojoną w krązki
gdy cebula bedzie juz miękka dodajemy grzyby mun pokrojone w paseczki
potem kolejno dodajemy marchew pokrojoną w zapałkę, pieczarki i paprykę
przyprawiamy wszystko przyprawami i dodajemy przecier pomidorowy
gdy warzywa beda miekkie dodajemy do nich makaron i wszystko razem mieszamy.
smacznego.