Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe danie. Palce lizać!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 96
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16002
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 57
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 158
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 663
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 96
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16002
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 57
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 158
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 663
Składniki
1. Gotujemy makaron, tak, jak podano na opakowaniu. Jedną, dużą cebulę kroimy w piórka lub kostkę. Z kolei kiełbasę wędzoną kroimy w plasterki. 2. Twaróg rozdzielamy widelcem na drobno. Następnie na patelni rozgrzewamy olej i po tym smażymy wcześniej pokrojoną cebulkę na złoty kolor. Lekko solimy, cały czas mieszając. Dodajemy kiełbasę wcześniej pokrojoną w plastry i smażymy około 3-4 minuty. Ugotowany, odcedzony makaron nakładamy na talerz. Dodajemy usmażoną cebulkę oraz kiełbasę i rozdrobniony twaróg. Doprawiamy solą oraz czarnym pieprzem. Na końcu dekorujemy natką pietruszki. Smacznego!