Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe danie. Palce lizać!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9102
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9102
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Składniki
1. Gotujemy makaron, tak, jak podano na opakowaniu. Jedną, dużą cebulę kroimy w piórka lub kostkę. Z kolei kiełbasę wędzoną kroimy w plasterki. 2. Twaróg rozdzielamy widelcem na drobno. Następnie na patelni rozgrzewamy olej i po tym smażymy wcześniej pokrojoną cebulkę na złoty kolor. Lekko solimy, cały czas mieszając. Dodajemy kiełbasę wcześniej pokrojoną w plastry i smażymy około 3-4 minuty. Ugotowany, odcedzony makaron nakładamy na talerz. Dodajemy usmażoną cebulkę oraz kiełbasę i rozdrobniony twaróg. Doprawiamy solą oraz czarnym pieprzem. Na końcu dekorujemy natką pietruszki. Smacznego!