Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe danie. Palce lizać!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1717
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1512
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1482
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1754
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1717
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1512
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1482
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1754
Składniki
1. Gotujemy makaron, tak, jak podano na opakowaniu. Jedną, dużą cebulę kroimy w piórka lub kostkę. Z kolei kiełbasę wędzoną kroimy w plasterki. 2. Twaróg rozdzielamy widelcem na drobno. Następnie na patelni rozgrzewamy olej i po tym smażymy wcześniej pokrojoną cebulkę na złoty kolor. Lekko solimy, cały czas mieszając. Dodajemy kiełbasę wcześniej pokrojoną w plastry i smażymy około 3-4 minuty. Ugotowany, odcedzony makaron nakładamy na talerz. Dodajemy usmażoną cebulkę oraz kiełbasę i rozdrobniony twaróg. Doprawiamy solą oraz czarnym pieprzem. Na końcu dekorujemy natką pietruszki. Smacznego!