Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe danie. Palce lizać!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3219
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3219
Składniki
1. Gotujemy makaron, tak, jak podano na opakowaniu. Jedną, dużą cebulę kroimy w piórka lub kostkę. Z kolei kiełbasę wędzoną kroimy w plasterki. 2. Twaróg rozdzielamy widelcem na drobno. Następnie na patelni rozgrzewamy olej i po tym smażymy wcześniej pokrojoną cebulkę na złoty kolor. Lekko solimy, cały czas mieszając. Dodajemy kiełbasę wcześniej pokrojoną w plastry i smażymy około 3-4 minuty. Ugotowany, odcedzony makaron nakładamy na talerz. Dodajemy usmażoną cebulkę oraz kiełbasę i rozdrobniony twaróg. Doprawiamy solą oraz czarnym pieprzem. Na końcu dekorujemy natką pietruszki. Smacznego!