Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, niewiele składników, wyborny smak!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1144
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1178
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13229
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1144
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1178
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13229
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Na patelni rozgrzewamy łyżkę oliwy, wrzucamy łososia pokrojonego w paseczki. Smażymy 2 minuty. Dodajemy serek, mieszamy i smażymy, aż się rozpuści. Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny, pieprzem, dodajemy koperek. Mieszamy. Do sosu przekładamy odcedzony makaron, mieszamy i podgrzewamy razem około minuty. Podajemy natychmiast po przygotowaniu.