Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i delikatne danie!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Makaron ugotowac wedlug przepisu(nie dodawac za duzo soli losos jest juz slony)w miedzy czasie pokroic lososia na male kawalki
Na patelnie z oliva z olivek dodajemy zabek czosnku,i pokrojonego lososia zostawiamy na srednim ogniu ok 5 minut mieszajac,pomidora kroimy na mala kosteczke i wrzucamy na patelnie wszystko delikatnie laczymy i pozostawiamy na ogniu jeszcze ok 3 minuty na sam koniec dodajemy smietane i wszystko laczymy.
Gdy makaron bedzie ugotowany dodajemy na patenie wszystko mieszamy posypujemy natka i podajemy