Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i delikatne danie!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Składniki
Makaron ugotowac wedlug przepisu(nie dodawac za duzo soli losos jest juz slony)w miedzy czasie pokroic lososia na male kawalki
Na patelnie z oliva z olivek dodajemy zabek czosnku,i pokrojonego lososia zostawiamy na srednim ogniu ok 5 minut mieszajac,pomidora kroimy na mala kosteczke i wrzucamy na patelnie wszystko delikatnie laczymy i pozostawiamy na ogniu jeszcze ok 3 minuty na sam koniec dodajemy smietane i wszystko laczymy.
Gdy makaron bedzie ugotowany dodajemy na patenie wszystko mieszamy posypujemy natka i podajemy