Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z cukinią komponuje się wspaniale.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25804
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2864
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1354
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25804
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2864
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1354
Składniki
Wykonanie: Makaron gotować 5 minut w osolonej wodzie i odcedzić. Cukinię umyć, pokroić w kostkę lub plasterki. Cebulę obrać, posiekać, podsmażyć na oleju. Dodać cukinię, chwilę podsmażyć razem, wrzucić kostkę rosołową i wlać trzy łyżki wody. Razem poddusić, doprawić pieprzem i sosem sojowym do smaku. Makaron wymieszać z przygotowanym sosem, przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać śmietaną i piec w piekarniku rozgrzanym do 170 stopni przez 40 minut.