Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z cukinią komponuje się wspaniale.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10417
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3050
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2147
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 833
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10417
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3050
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2147
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 833
Składniki
Wykonanie: Makaron gotować 5 minut w osolonej wodzie i odcedzić. Cukinię umyć, pokroić w kostkę lub plasterki. Cebulę obrać, posiekać, podsmażyć na oleju. Dodać cukinię, chwilę podsmażyć razem, wrzucić kostkę rosołową i wlać trzy łyżki wody. Razem poddusić, doprawić pieprzem i sosem sojowym do smaku. Makaron wymieszać z przygotowanym sosem, przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać śmietaną i piec w piekarniku rozgrzanym do 170 stopni przez 40 minut.