Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska kombinacja smaków.
tarka o drobnym oczku
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 211
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 211
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Szparagi gotuje się w osolonej wodzie 8 minut. Potem w tej wodzie można ugotować makaron. W międzyczasie na oliwie/ maśle szkli się posiekany czosnek, pokrojoną w paseczki szynkę i listki szałwii. Potem podlewa się winem i chwile gotuje, aż przejdą smaki. Gdy sos trochę zgęstnieje można dodać pokrojone szparagi, pieprz, makaron i szklankę startego sera. Makaron krótko się miesza i podaje.
Smacznego :)