Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska kombinacja smaków.
tarka o drobnym oczku
Smaczna, słodka przekąska, która z pewnością urozmaici i rozweseli nieco wiel...
Odsłon: 194
Omlet z warzywami i serkiem wiejskim
Odsłon: 222
Wielkopiątkowe specjały.
Odsłon: 149
Smaczna, słodka przekąska, która z pewnością urozmaici i rozweseli nieco wiel...
Odsłon: 194
Omlet z warzywami i serkiem wiejskim
Odsłon: 222
Wielkopiątkowe specjały.
Odsłon: 149
Składniki
Szparagi gotuje się w osolonej wodzie 8 minut. Potem w tej wodzie można ugotować makaron. W międzyczasie na oliwie/ maśle szkli się posiekany czosnek, pokrojoną w paseczki szynkę i listki szałwii. Potem podlewa się winem i chwile gotuje, aż przejdą smaki. Gdy sos trochę zgęstnieje można dodać pokrojone szparagi, pieprz, makaron i szklankę startego sera. Makaron krótko się miesza i podaje.
Smacznego :)