Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska kombinacja smaków.
tarka o drobnym oczku
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Składniki
Szparagi gotuje się w osolonej wodzie 8 minut. Potem w tej wodzie można ugotować makaron. W międzyczasie na oliwie/ maśle szkli się posiekany czosnek, pokrojoną w paseczki szynkę i listki szałwii. Potem podlewa się winem i chwile gotuje, aż przejdą smaki. Gdy sos trochę zgęstnieje można dodać pokrojone szparagi, pieprz, makaron i szklankę startego sera. Makaron krótko się miesza i podaje.
Smacznego :)