Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na prosty i smakowity wegetariański obiad. Dla zwolenników tradycyjnych smaków polecamy makaron pszenny, ale naszym faworytem jest makaron z soczewicy. Smacznego!
duża patelnia, nóż, deska, łyżka
Polecam.
Odsłon: 1248
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1661
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1144
Polecam.
Odsłon: 1248
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1661
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1144
Składniki
Pokrój cebule w kostkę i upróż na duzej patelni. Dodaj przyprawy: czosnek, koperek, pieprz. Wymieszaj i chwilę przesmaż.
Do cebuli dodawaj po trochu liście szpinaku. Smaż do lekkiego zwiędnięcia liści.
Dodaj pokrojoną w kostkę fetę i kubek jogurtu.
Ugotuj makaron.
Dodaj ugotowany makaron do szpinaku. Wszystko delikatnie wymieszaj i gotowe!