Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na prosty i smakowity wegetariański obiad. Dla zwolenników tradycyjnych smaków polecamy makaron pszenny, ale naszym faworytem jest makaron z soczewicy. Smacznego!
duża patelnia, nóż, deska, łyżka
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35613
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1180
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5951
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35613
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1180
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5951
Składniki
Pokrój cebule w kostkę i upróż na duzej patelni. Dodaj przyprawy: czosnek, koperek, pieprz. Wymieszaj i chwilę przesmaż.
Do cebuli dodawaj po trochu liście szpinaku. Smaż do lekkiego zwiędnięcia liści.
Dodaj pokrojoną w kostkę fetę i kubek jogurtu.
Ugotuj makaron.
Dodaj ugotowany makaron do szpinaku. Wszystko delikatnie wymieszaj i gotowe!