Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na prosty i smakowity wegetariański obiad. Dla zwolenników tradycyjnych smaków polecamy makaron pszenny, ale naszym faworytem jest makaron z soczewicy. Smacznego!
duża patelnia, nóż, deska, łyżka
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 830
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 830
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
Pokrój cebule w kostkę i upróż na duzej patelni. Dodaj przyprawy: czosnek, koperek, pieprz. Wymieszaj i chwilę przesmaż.
Do cebuli dodawaj po trochu liście szpinaku. Smaż do lekkiego zwiędnięcia liści.
Dodaj pokrojoną w kostkę fetę i kubek jogurtu.
Ugotuj makaron.
Dodaj ugotowany makaron do szpinaku. Wszystko delikatnie wymieszaj i gotowe!