Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na prosty i smakowity wegetariański obiad. Dla zwolenników tradycyjnych smaków polecamy makaron pszenny, ale naszym faworytem jest makaron z soczewicy. Smacznego!
duża patelnia, nóż, deska, łyżka
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Pokrój cebule w kostkę i upróż na duzej patelni. Dodaj przyprawy: czosnek, koperek, pieprz. Wymieszaj i chwilę przesmaż.
Do cebuli dodawaj po trochu liście szpinaku. Smaż do lekkiego zwiędnięcia liści.
Dodaj pokrojoną w kostkę fetę i kubek jogurtu.
Ugotuj makaron.
Dodaj ugotowany makaron do szpinaku. Wszystko delikatnie wymieszaj i gotowe!