Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na prosty i smakowity wegetariański obiad. Dla zwolenników tradycyjnych smaków polecamy makaron pszenny, ale naszym faworytem jest makaron z soczewicy. Smacznego!
duża patelnia, nóż, deska, łyżka
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 707
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 212
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1396
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 707
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 212
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1396
Składniki
Pokrój cebule w kostkę i upróż na duzej patelni. Dodaj przyprawy: czosnek, koperek, pieprz. Wymieszaj i chwilę przesmaż.
Do cebuli dodawaj po trochu liście szpinaku. Smaż do lekkiego zwiędnięcia liści.
Dodaj pokrojoną w kostkę fetę i kubek jogurtu.
Ugotuj makaron.
Dodaj ugotowany makaron do szpinaku. Wszystko delikatnie wymieszaj i gotowe!