Do góry

Dania główne Przepis na:

Makaron ze szpinakiem i bazylią

Makaron ze szpinakiem i bazylią

Autor:

Przepisów i artykułów: 308 Ocena: 5560

Dodano:

Odsłon: 2002

W sam raz dla miłośników szpinaku.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Szpinak rozmrozić i podgrzać dodając posiekaną bazylię,zmiażdżony czosnek i olej.Doprawić chili i solą.
    Makaron ugotować al dente,odcedzić,wymieszać dokładnie z przygotowanym szpinakiem i posypać serem.Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (15)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Docherro 30 stycznia 2018 Mmmm..pyszności i mój kochany szpinaczek...mniammm...:) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Orionka 30 stycznia 2018 Szpinak i bazylia? Super! Lubię wszystko co zielone ;)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Dolcevita-in-my-kitchen 28 stycznia 2018 Idealny obiadek. Po makaronie mam dobry humor i nie kusi mnie na slodycze. A jeszcze ze szpinakiem...niebo w gebie :-) Odpowiedzi: 2 ▼

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 27 stycznia 2018 Szpinak, bazylia, chili, mmmmmmmmmmm ;)
Tylko, jak do tego szpinaku przekonać mojego Skorpiona, bo że ja to biorę, to oczywista oczywistość xD
Odpowiedzi: 4 ▼

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń