Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, sycące i bardzo proste danie
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2551
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 370
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4362
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2551
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 370
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4362
Składniki
Czosnek pokroić w plasterki i przesmażyć chwilę na oleju. Dodać szpinak i smażyc na małym ogniu kilka minut aż zmięknie. Przyprawić solą i pieprzem, dodać odsączoną ciecierzycę, Wymieszać. Makaron ugotowac al'dente w osolonej wodzie, odcedzić i dodać do szpinaku i ciecierzycy, Wymieszać. Całość przełożyć na talerzy i na wierzch posypać startym serem. Smacznego :-)