Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne,szybkie ,pycha!
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 356
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 88
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 53
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 356
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 88
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 53
Składniki
Makaron ugotować.Szpinak wrzucić do rondla podlać kilkoma łyżkami wody chwilę poddusić aż zwiędnie,odstawić.Gdy ostygnie grubo posiekać odsączyć.Mięso zrumienić pod koniec smażenia do mięsa dodać czosnek przesmażyć jeszcze chwilkę zmniejszyć ogień i do kurczaka dodać szpinak estragon i śmietankę.Nie zagotowywać!Doprawić solą ,pieprzem-najlepiej świeżo zmielonym.Makaron skropić oliwą i dodać do sosu ,wymieszać i podawać natychmiast.Smacznego :)