Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne,szybkie ,pycha!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2427
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1887
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2427
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1887
Składniki
Makaron ugotować.Szpinak wrzucić do rondla podlać kilkoma łyżkami wody chwilę poddusić aż zwiędnie,odstawić.Gdy ostygnie grubo posiekać odsączyć.Mięso zrumienić pod koniec smażenia do mięsa dodać czosnek przesmażyć jeszcze chwilkę zmniejszyć ogień i do kurczaka dodać szpinak estragon i śmietankę.Nie zagotowywać!Doprawić solą ,pieprzem-najlepiej świeżo zmielonym.Makaron skropić oliwą i dodać do sosu ,wymieszać i podawać natychmiast.Smacznego :)