Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie obiadowe
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 855
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2113
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4117
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 855
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2113
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4117
Składniki
Filety z łososia posyp przyprawą tandoori masala ( lub sól , pieprz, czosnek papryka łagodna i ostra), odstaw do lodówki conajmniej na 2godz. Pokrop olejem i następnie upiecz w piekarniku w temp. 210stopni ok. 30-40min. Można też usmażyć łososia na patelni grilowej.
na łyżce oleju zeszkilj przepuszczony przez praskę czosnek, dodaj szpinak, podduś, dopraw solą i pieprzem.
ugotuj makaron świderki, dodaj szpinak, kawałki sera pleśniowego. Dobrze wymieszaj, na wierzchu poukładaj kawałki łososia. Podawaj z surówką ze świeżych warzyw. Smacznego!