Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie obiadowe
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 484
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2785
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14506
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 484
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2785
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14506
Składniki
Filety z łososia posyp przyprawą tandoori masala ( lub sól , pieprz, czosnek papryka łagodna i ostra), odstaw do lodówki conajmniej na 2godz. Pokrop olejem i następnie upiecz w piekarniku w temp. 210stopni ok. 30-40min. Można też usmażyć łososia na patelni grilowej.
na łyżce oleju zeszkilj przepuszczony przez praskę czosnek, dodaj szpinak, podduś, dopraw solą i pieprzem.
ugotuj makaron świderki, dodaj szpinak, kawałki sera pleśniowego. Dobrze wymieszaj, na wierzchu poukładaj kawałki łososia. Podawaj z surówką ze świeżych warzyw. Smacznego!