Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do przygotowania danie, które szczerze polecam.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 916
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 916
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Pieczarki obrać, umyć i pokroić na grube plastry.
Pokrojone pieczarki z dodatkiem około 1/4 łyżeczki soli smażyć na oleju przez około 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Do pieczarek dodać szpinak i podgrzewać aż się rozmrozi, a następnie odparuje wodę.
Czosnek obrać, pokroić na cienkie plasterki, dodać do szpinaku z pieczarkami i całość dusić jeszcze przez około 3 minuty.
Dodać kremowy twarożek i mieszać do połączenia składników.
Podawać z makaronem ugotowanym w etapie 1.