Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do przygotowania danie, które szczerze polecam.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 665
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1868
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 406
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 665
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1868
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 406
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Pieczarki obrać, umyć i pokroić na grube plastry.
Pokrojone pieczarki z dodatkiem około 1/4 łyżeczki soli smażyć na oleju przez około 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Do pieczarek dodać szpinak i podgrzewać aż się rozmrozi, a następnie odparuje wodę.
Czosnek obrać, pokroić na cienkie plasterki, dodać do szpinaku z pieczarkami i całość dusić jeszcze przez około 3 minuty.
Dodać kremowy twarożek i mieszać do połączenia składników.
Podawać z makaronem ugotowanym w etapie 1.