Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do przygotowania danie, które szczerze polecam.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 726
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 702
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 403
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3544
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 726
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 702
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 403
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3544
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Pieczarki obrać, umyć i pokroić na grube plastry.
Pokrojone pieczarki z dodatkiem około 1/4 łyżeczki soli smażyć na oleju przez około 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Do pieczarek dodać szpinak i podgrzewać aż się rozmrozi, a następnie odparuje wodę.
Czosnek obrać, pokroić na cienkie plasterki, dodać do szpinaku z pieczarkami i całość dusić jeszcze przez około 3 minuty.
Dodać kremowy twarożek i mieszać do połączenia składników.
Podawać z makaronem ugotowanym w etapie 1.