Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do przygotowania danie, które szczerze polecam.
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 51
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1831
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 327
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 419
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 585
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 51
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1831
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 327
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 419
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 585
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Pieczarki obrać, umyć i pokroić na grube plastry.
Pokrojone pieczarki z dodatkiem około 1/4 łyżeczki soli smażyć na oleju przez około 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Do pieczarek dodać szpinak i podgrzewać aż się rozmrozi, a następnie odparuje wodę.
Czosnek obrać, pokroić na cienkie plasterki, dodać do szpinaku z pieczarkami i całość dusić jeszcze przez około 3 minuty.
Dodać kremowy twarożek i mieszać do połączenia składników.
Podawać z makaronem ugotowanym w etapie 1.