Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy takie nietypowe przepisy.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 848
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 693
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6058
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 627
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4859
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1066
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 848
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 693
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6058
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 627
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4859
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1066
Składniki
Makaron gotujemy al’dente. Odcedzamy, mieszamy z jajkami, mlekiem i parmezanem. Pomidory sparzamy, obieramy ze skóry, kroimy na plasterki. Paprykę kroimy na plasterki. Różyczki brokułu i kalafiora gotujemy 5 min w osolonym wrzątku. Odcedzamy. W naczyniu żaroodpornym (najlepiej wyłożonej papierem do pieczenia) wykładamy makaron z masą jajeczną. Na wierzch układamy warzywa, następnie wianuszek białych kiełbasek. Całość zapiekamy 45 min. w termoobiegu, następnie posypujemy startym parmezanem i zapiekamy 10 min, grzanie góra. Podajemy z sosem chrzanowym.