Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe, syte i niecodzienne na co dzień.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8130
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1172
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4538
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 558
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8130
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1172
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4538
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 558
Składniki
Ugotuj makaron. W rondelku rozpuść masło, dodaj łyżkę mąki i rozprowadź. Dodaj mleko. Dodaj trochę utartego sera. (Trudno powiedzieć ile: około 2 łyżki). Musisz uważać, żeby ogień nie był zbyt duży, żeby się za bardzo nie zgrzało i nie zgęstniało.
Makaron wyłóż na rozgrzany olej. Dodaj groszek. Wymieszaj z sosem. Wyłóż na talerze, dodaj tuńczyka. Można posypać pietruszką.