Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Marinara z tuńczykiem"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 658
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 658
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Sposób przygotowania: 1.Ziemniaki obierz, gotuj ok. 10 minut we wrzątku. Odcedź, przestudź i pokrój na kawałki. Cebulkę obierz, posiekaj. Tuńczyka osącz. Rybę wymieszaj z ziemniakami i cebulą. Przełóż do żaroodpornej formy. Oprósz solą i pieprzem.
Czosnek przeciśnij przez praskę, połącz ze śmietaną. Polej tym w formie. Zapiekaj ok. 15 minut w temp. 190 st. Gotową zapiekankę udekoruj rozmarynem oraz listkami laurowymi.Źródło: Tina