Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i bardzo aromatyczne mięsko.Serdecznie polecam:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 929
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4160
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 929
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4160
Składniki
Pierś poporcjować ,dodać wszystkie przyprawy,wymieszać i odstawić do lodówki na 3-4 godz. Ja akurat zaprawiłam na noc. Każdą część piersi obtoczyć w mące i roztrzepanym jajku. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron.
Tak przyrządzona pierś jest bardzo soczysta,pulchna i miękka. Podana z buraczkami była wyśmienita.
Smacznego życzę!