Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zdrowe i kolorowe połączenie smaków.
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 91
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2620
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106371
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2055
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 91
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2620
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106371
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2055
Składniki
Filety z dorsza myjemy i osuszamy na ręczniku papierowym. Następnie z każdej strony oprószamy je solą, pieprzem, skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy suszonym tymiankiem. Tak przygotowanego dorsza zawijamy w folię aluminiową posmarowaną masełkiem. Pieczemy w piekarniku w 170 stopniach C przez około 25 - 30 minut.
Dorsza podajemy z pure ziemniaczanym i ulubioną sałatką. Smacznego!