Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i dietetycznie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34125
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1310
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34125
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1310
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Składniki
Obsypane przyprawami plastry mięsa obsmaża się na rumiano i zdejmuje z patelni. Na małym ogniu podsmaża się posiekany czosnek, aż zacznie pachnieć. Teraz można dodać pomidory i je przesmażyć, aż zmienią kolor na pomarańczowy i się lekko rozpadną. Jeszcze wino, oliwki, kapary i redukcja. Pod koniec wkłada się medaliony aby doszły.
Smacznego :)