Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i dietetycznie.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67718
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1902
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67718
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1902
Składniki
Obsypane przyprawami plastry mięsa obsmaża się na rumiano i zdejmuje z patelni. Na małym ogniu podsmaża się posiekany czosnek, aż zacznie pachnieć. Teraz można dodać pomidory i je przesmażyć, aż zmienią kolor na pomarańczowy i się lekko rozpadną. Jeszcze wino, oliwki, kapary i redukcja. Pod koniec wkłada się medaliony aby doszły.
Smacznego :)