Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i dietetycznie.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2826
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6455
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2826
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6455
Składniki
Obsypane przyprawami plastry mięsa obsmaża się na rumiano i zdejmuje z patelni. Na małym ogniu podsmaża się posiekany czosnek, aż zacznie pachnieć. Teraz można dodać pomidory i je przesmażyć, aż zmienią kolor na pomarańczowy i się lekko rozpadną. Jeszcze wino, oliwki, kapary i redukcja. Pod koniec wkłada się medaliony aby doszły.
Smacznego :)