Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,ładnie się prezentuje na talerzu
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8556
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 576
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8556
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 576
Składniki
Ziemniaki ugotowac,dodając marchew,grzyby dusimy na cebulce podprawiamy śmietaną z mąką jako sos.Polędwiczki tniemy na plastry szerokości plastra boczku,każdy kawałek owijamy w boczek,sól pieprz i smażymy na odrobinie oleju albo na patelni grilowej ok10 min.Ziemniaki przepuścic przez praskę,częśc z marchewka a do częsci dodac zieleninę.Łyżką do lodów ułożyc kulki z ziemniaków,obok medaliony,obok sos grzybowy.Smacznego