Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Meksykański krem z ogórków"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13918
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1602
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15608
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6349
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13918
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1602
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15608
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6349
Składniki
<strong>:</strong>
Ogórki i marchewkę umyj, obierz i pokrój w plastry. Czosnek przeciśnij przez praskę.
Wszystko zalej bulionem i gotuj przez 20 minut. Następnie dodaj serek topiony i śmietanę. Całość zmiksuj i dopraw do smaku. W tym czasie umyj cielęcinę i pokrój w kostkę. Dopraw curry i podsmaż. Gdy mię so się zarumieni, zalej je niewielką ilością wody i duś pod przykryciem do miękkości.
Zupę przelej do miseczek. Do każdej włóż po kilka kawałków mięsa. Całość posyp groszkiem. Udekoruj kawałkiem chili i ogórkami.Źródło: Na żywo