Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso, które rozpływa się w ustach. Tak przyrządzone polędwiczki są idealne na każdą okazje. Przyrządzam je bardzo często, ponieważ zawsze smakują wyśmienicie. Moja rodzina pokochała ten smak od pierwszego kęsa. Posmakuj i przekonaj się Sam.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 184
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25104
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 184
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25104
Składniki
1. Mięso myję, osuszam kroję w plastry i delikatnie rozbijam. Doprawiam pieprzem oraz solą. Następnie smażę na rozgrzanym oleju.
2. Na drugiej większej patelni na rozgrzanym oleju, smażę obrany, przeciśnięty przez praskę czosnek. 3. Wlewam ketchup, koncentrat pomidorowy, sok z pomarańcza, wsypuję majeranek, paprykę ostrą i gotuję do chwili połączenia się składników. Kukurydze odlewam z zalewy i dodaję do sosu.
4. Mięso po usmażeniu zanurzam w sosie i dwie minutki gotuję. 5. Danie gotowe, podaję z ryżem. 6. Smacznego.