Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z miecznika z warzywami.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 977
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 110
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2164
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4179
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 977
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 110
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2164
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4179
Składniki
Steki były ogromne, jeden wystarczył na 2 porcje, drugi poszedł do panierki. Na patelni szkli się cebulę z papryką i brokułem. Pod koniec smażenia dodaje się posiekany czosnek. Całość zalewa się mlekiem kokosowym i dodaje się łychę azjatyckiej pasty i mrożony groszek. Gdy sos nabierze smaku i warzywa lekko zmiękną dodaje się pokrojoną rybę i zostawia aby doszła około 10 minut. Podawać z makaronem. Całość można jeszcze skropić sokiem z limonki.
Smacznego :)