Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z miecznika z warzywami.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9540
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3109
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6613
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9540
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3109
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6613
Składniki
Steki były ogromne, jeden wystarczył na 2 porcje, drugi poszedł do panierki. Na patelni szkli się cebulę z papryką i brokułem. Pod koniec smażenia dodaje się posiekany czosnek. Całość zalewa się mlekiem kokosowym i dodaje się łychę azjatyckiej pasty i mrożony groszek. Gdy sos nabierze smaku i warzywa lekko zmiękną dodaje się pokrojoną rybę i zostawia aby doszła około 10 minut. Podawać z makaronem. Całość można jeszcze skropić sokiem z limonki.
Smacznego :)