Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z miecznika z warzywami.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 364
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1774
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 349
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 364
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1774
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 349
Składniki
Steki były ogromne, jeden wystarczył na 2 porcje, drugi poszedł do panierki. Na patelni szkli się cebulę z papryką i brokułem. Pod koniec smażenia dodaje się posiekany czosnek. Całość zalewa się mlekiem kokosowym i dodaje się łychę azjatyckiej pasty i mrożony groszek. Gdy sos nabierze smaku i warzywa lekko zmiękną dodaje się pokrojoną rybę i zostawia aby doszła około 10 minut. Podawać z makaronem. Całość można jeszcze skropić sokiem z limonki.
Smacznego :)