Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miła i smakowita odmiana.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34905
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16764
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34905
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16764
Składniki
Jeśli nie chcemy podsmażać cebulki wystarczy ją zetrzeć tak jak i czosnek. Kumin świetnie podkręca smak mięsa, jeszcze coś ostrego, sól, majeranek, jajo i bułka tarta. Masę się wyrabia, formuje się płaskie placki, nakłada posiekaną fasolkę, kształtuje się kotlety i jeszcze obtacza w bułce tartej. Smaży się na rumiano.
Smacznego :)