Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miła i smakowita odmiana.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 129
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 508
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 224
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 129
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 508
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 224
Składniki
Jeśli nie chcemy podsmażać cebulki wystarczy ją zetrzeć tak jak i czosnek. Kumin świetnie podkręca smak mięsa, jeszcze coś ostrego, sól, majeranek, jajo i bułka tarta. Masę się wyrabia, formuje się płaskie placki, nakłada posiekaną fasolkę, kształtuje się kotlety i jeszcze obtacza w bułce tartej. Smaży się na rumiano.
Smacznego :)