Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1941
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2599
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1941
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2599
Składniki
Mięso zmielić razem z cebulą ,czosnkiem i czerstwą bułką. Pieczarki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać sól ,pieprz .lubczyk ,dokładnie wyrobić masę. Uformować kotlety. Mleko ,jajko i mąkę wyrobić na gęste ciasto ,doprawić solą i pieprzem. Kotlety zanurzyć w cieście i smażyć na głębokim tłuszczu.