Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie mielone również mogą zagościć na świątecznym stole, jako dodatkowe danie. Wykonasz je w zaledwie 30 minut, a smak tak przygotowanych kotletów rozpływa się w ustach. Kolacje karnawałowe, imprezy to jest danie, którego właśnie szukasz. Spróbuj przekonaj się Sama.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1489
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1076
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1489
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1076
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Składniki
1. Mięso mielone przekładam do miski, wbijam jajko, dodaję obraną, drobno pokrojoną cebulę, wsypuję paprykę ostrą, sól, bułkę tartą i wlewam śmietanę. Wyrabiam masę mięsną, formuję okrągłe kotlety i smażę na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu układam w naczyniu.
2. Do garnka wlewam sosy, dodaję fasolkę odlaną z zalewy i gotuję.
3. Sosem polewam kotlety. 4. Gotowe. 5. Smacznego.