Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie mielone również mogą zagościć na świątecznym stole, jako dodatkowe danie. Wykonasz je w zaledwie 30 minut, a smak tak przygotowanych kotletów rozpływa się w ustach. Kolacje karnawałowe, imprezy to jest danie, którego właśnie szukasz. Spróbuj przekonaj się Sama.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
1. Mięso mielone przekładam do miski, wbijam jajko, dodaję obraną, drobno pokrojoną cebulę, wsypuję paprykę ostrą, sól, bułkę tartą i wlewam śmietanę. Wyrabiam masę mięsną, formuję okrągłe kotlety i smażę na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu układam w naczyniu.
2. Do garnka wlewam sosy, dodaję fasolkę odlaną z zalewy i gotuję.
3. Sosem polewam kotlety. 4. Gotowe. 5. Smacznego.