Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dodatkami świetny materiał na obiad...bez, sprawdzi się na idealną przekąskę.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 85
Dziś do pracy.
Odsłon: 111
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 117
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 85
Dziś do pracy.
Odsłon: 111
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 117
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Wołowinę mielimy na średnich oczkach, dodajemy musztardę i przyprawy utłuczone w moździerzu. Przyprawy razem z bulionem dodajemy do mięsa i dokładnie wyrabiamy. Mięso dzielimy na 4 części, umieszczamy w obręczach (9 cm), robiąc z mięsa 2 cm rant. Cukinię obieramy, kroimy w kostkę, dodajemy pomidory (bez skóry i nasion, pokrojone w kostkę), zioła prowansalskie, oprószamy solą i pieprzem, mieszamy. Pieczarki kroimy w drobną kostkę, układamy na mięsie. Następnie dajemy cukinię z pomidorami. Na wierzch układamy starty ser. Całość przekładamy na blaszkę i zapiekamy 35 min w temperaturze 180°C.