Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52101
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 148
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52101
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 148
Składniki
Miałam obgotowane maślaki, wystarczy je posiekać i przesmażyć z cebulą, zaplątał mi się jeszcze kawałek papryki dla koloru, oczywiście grzyby najlepiej od razu doprawić do smaku. Świeże pieczarki wystarczy posiekać i usmażyć, tak aby płyn odparował. Pokrojoną drobno kapustę obgotowałam 30 minut w osolonej wodzie. Do ostudzonych składników dodać można jajo, bułkę i przyprawy.
Najlepiej aby masa się odstała. Kotlety można uformować, obtoczyć jeszcze w tartej bułce i smażyć na rumiano.
Smacznego :)