Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5614
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1099
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12207
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5160
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1527
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5614
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1099
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12207
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5160
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1527
Składniki
Miałam obgotowane maślaki, wystarczy je posiekać i przesmażyć z cebulą, zaplątał mi się jeszcze kawałek papryki dla koloru, oczywiście grzyby najlepiej od razu doprawić do smaku. Świeże pieczarki wystarczy posiekać i usmażyć, tak aby płyn odparował. Pokrojoną drobno kapustę obgotowałam 30 minut w osolonej wodzie. Do ostudzonych składników dodać można jajo, bułkę i przyprawy.
Najlepiej aby masa się odstała. Kotlety można uformować, obtoczyć jeszcze w tartej bułce i smażyć na rumiano.
Smacznego :)