Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1826
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14490
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19561
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1826
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14490
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19561
Składniki
Miałam obgotowane maślaki, wystarczy je posiekać i przesmażyć z cebulą, zaplątał mi się jeszcze kawałek papryki dla koloru, oczywiście grzyby najlepiej od razu doprawić do smaku. Świeże pieczarki wystarczy posiekać i usmażyć, tak aby płyn odparował. Pokrojoną drobno kapustę obgotowałam 30 minut w osolonej wodzie. Do ostudzonych składników dodać można jajo, bułkę i przyprawy.
Najlepiej aby masa się odstała. Kotlety można uformować, obtoczyć jeszcze w tartej bułce i smażyć na rumiano.
Smacznego :)