Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34612
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 882
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 153
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3776
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34612
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 882
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 153
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3776
Składniki
Pieczarki pokroić w talarki, dodać cebulę pokrojoną w kostkę. Wlać 2-3 łyżki oleju i udusić pod przykryciem. Paprykę pokroić w paski, dodać do pieczarek i dusić aż papryka będzie miękka. Odstawić do wystygnięcia.
Do mięsa mielonego dodać pieczarki, jajko, 2 łyżki bułki tartej. Doprawić solą i pieprzem. Wszystko wymieszać.
Uformować kotlety, obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju. Moje kotlety muszą być mocno przypieczone dlatego są takie ciemne.