Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Pieczarki pokroić w talarki, dodać cebulę pokrojoną w kostkę. Wlać 2-3 łyżki oleju i udusić pod przykryciem. Paprykę pokroić w paski, dodać do pieczarek i dusić aż papryka będzie miękka. Odstawić do wystygnięcia.
Do mięsa mielonego dodać pieczarki, jajko, 2 łyżki bułki tartej. Doprawić solą i pieprzem. Wszystko wymieszać.
Uformować kotlety, obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju. Moje kotlety muszą być mocno przypieczone dlatego są takie ciemne.