Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6954
Polecam.
Odsłon: 107
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5253
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2365
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6954
Polecam.
Odsłon: 107
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5253
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2365
Składniki
Pieczarki pokroić w talarki, dodać cebulę pokrojoną w kostkę. Wlać 2-3 łyżki oleju i udusić pod przykryciem. Paprykę pokroić w paski, dodać do pieczarek i dusić aż papryka będzie miękka. Odstawić do wystygnięcia.
Do mięsa mielonego dodać pieczarki, jajko, 2 łyżki bułki tartej. Doprawić solą i pieprzem. Wszystko wymieszać.
Uformować kotlety, obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju. Moje kotlety muszą być mocno przypieczone dlatego są takie ciemne.