Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię kapustę za pewne większość z Was również, proponuje wykorzystać kotlety mielone i zatopić je w kapuście.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118909
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8774
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3189
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2665
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118909
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8774
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3189
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2665
Składniki
1. Mięso mielone przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy solą oraz papryką. 2. Cebulę obieramy drobno kroimy i łączymy z mięsem. 3. Następnie dodajemy obraną i starta na tarce o dużych oczach marchew, wsypujemy majeranek oraz 2 łyżki bułki tartej i dokładanie wyrabiamy. 4. Robimy okrągłe kotlety i smażymy na rozgrzanym oleju
5. Kapustę drobno szatkujemy, marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczach. 6. Warzywa przekładamy do garnka zalewamy woda i gotujemy. 7. Doprawiamy Vegetą oraz octem. 8. Pod koniec gotowania zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości zimnej wody, chwilę gotujemy.
9. Kapustę wykładamy na dno naczynia i układamy kotlety. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.